Vill du som är aktiv på Malmö högskola vara med och göra en idé-workshop med mig om pedagogiska utvecklingsprojekt?

Världen är full av fantastiska, begåvade och roliga människor att samarbeta med. Ofta väljer jag utifrån vem jag känner till, eller frågar någon i min närhet, vilket inte är helt bra sett till demokratiska värderingar om inkludering samt den vikt innovationsforskning lägger på mångfald.

Nu vill jag pröva det här sättet istället, med alla dess brister som finns med bloggar: vem nås egentligen av information, på vilket sätt inbjuds till dialog och samspel etcetera etcetera.

Vill du som är aktiv på Malmö högskola vara med och göra en idé-workshop med mig om pedagogiska utvecklingsprojekt? Det är till Training Camp den 22/8 2013:

Titel: Workshop för att skapa idéer och samarbete inför utlysning av pedagogiska utvecklingsmedel

Innehåll: Malmö högskola arbetar med att utlysa och dela ut pedagogiska utvecklingsmedel som en del av sitt kvalitetsarbete. För tidigare utlysningar se http://www.mah.se/Om-Malmo-hogskola/Kvalitetsarbete/Pedagogiskt-utvecklingsarbete/. Den här workshopen är till för dig som vill söka utvecklingsmedel och önskar ha ett sammanhang som stärker dig i idéskapande och möjliga samarbeten med andra.

Du kanske har en tanke om hur ett sådant här tillfälle bör se ut? Du kanske vill pröva någon särskild kreativ process men inte fått sammanhang och möjlighet? Du kanske har något särskilt tema för pedagogisk utveckling som du bara tycker måste finnas i utbildning på Malmö högskola?

Känner du igen dig i det här, kontakta mig genom kommentarer här, eller pernilla.severson@mah.se, eller 0709655439, eller @pernillaseverso

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.